Kategóriák

Ingyenes szállítás

100 000 Ft feletti rendelés esetén

Tanácsadás

Segítünk megtalálni a megfelelőt

gazdasagosnyomtato.hu

Optimalizáljuk nyomtatási költségeit

0

A kosár üres.

Fókusz Computer Kft.

A Fókusz Computer Kft. több, mint 25 éves múltra tekinthet vissza. Jól felkészült 12 fős csapatunk az informatikai számos területén segít Önnek, legyen szó számítógép beszerzésről, rendszergazdai szolgáltatásról, egyedi webfejlesztésről vagy akár pénztárgépekről.

Napjainkban egyre meghatározóbb szerepet tölt be a számítástechnika az élet szinte minden területén. Víziónk egy olyan élettér, ahol az informatikai megoldások kivétel nélkül megkönnyítik életünket. Használatukkal hatékonyabb a munkánk, időt, pénzt takarítunk meg, kényelmesebben élünk. Ennek feltétele azonban a megfelelő feladatra a megfelelő hardver és szoftver kiválasztása. A tévesen, megfelelő szakértelem hiányában megválasztott rendszer kárt okoz cégünknek, megkeseríti az életünket.

A rendkívül dinamikus fejlődés következtében egyre nehezebb kiválasztani az ideális megoldást. Célunk az, hogy minden hozzánk forduló ügyfélnek olyan rendszert ajánljunk, mely személyre szabott, hatékony és maximálisan kiaknázza az informatikában rejtőző lehetőségeket. Sikerünk kulcsa az alaposságban és a partnereinkkel kialakított szoros kapcsolatban rejlik.

Cégünk alapelvei között szerepel a biztonság és a megbízhatóság. Munkáinkra minőségi és erkölcsi garanciát vállalunk. Partnereinknek az általunk tesztelt, a szakmai követelményeknek mindenben megfelelő, minőségi hardvereket illetve szoftvereket kínálunk.

Fókusz Computer Kft., 2030 Érd, András u. 20.

Értékesítés, szerviz

Több, mint 25 éve foglalkozunk számítástechnikai eszközök értékesítésével, szervizével. Portfóliónk összeállításakor különös figyelmet fordítunk a megbízható, minőségi eszközök kiválasztására. Sikerünk kulcsa a módszertanban rejlik.

Alapos igényfelmérést követően választjuk ki ügyfeleink számára a feladatra optimális hardvert és szoftvert. A korszerű és testre szabott megoldásokban hiszünk. Közvetlen gyártói ár és szerviz támogatás révén egyedülálló ajánlatokkal állunk vásárlóink rendelkezésére.

Üzemeltetés

Számítógépekkel, IT hálózattal rendelkező vállalkozásoknak nyújtunk átalánydíjas rendszergazdai szolgáltatást. Az IT üzemeltetését így kevesebb és teljes mértékben elszámolható költséggel, előre tervezhetően, a rizikótényezők kizárásával valósítjuk meg.

Call Centerünkbe beérkezett hívását képzett rendszermérnökök fogadják és segítenek a probléma megoldásában telefonon vagy távoli asztalról történő belépéssel. Amennyiben a hiba javítása elhúzódik, partnereinknek cserekészüléket biztosítunk.

Webfejlesztés

Alkalmazásfejlesztő üzletágunkat 2012-ben hívtuk életre. Célunk személyre szabott honlapok, web alapú megoldások fejlesztése, üzemeltetése ügyfeleink számára. Amennyiben a jól ismert, sablonizálható megoldásoktól eltérő weboldalra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.

Fejlesztéseink között szerepelt többek között asztalfoglaló rendszer, online jegyértékesítő és beléptető rendszer, felhő alapú privát dokumentumtár, különböző webshopok, egyedi igények alapján.

Online pénztárgép

Pénztárgépes üzletágunkat profilunk bővítéseként 2008-ban hoztuk létre. Mára több mint 500 partnerünk van, akiknek öt NAV engedélyes pénztárgépek szervizelésére jogosult kollégánk áll rendelkezésére, hogy minden problémájára megoldást találjunk.

Válassza Ön is Online pénztárgépeihez Prémium vagy VIP szervizszolgáltatásunkat, így mind garanciális időn belül, mind garanciális időn túl biztosítjuk gépei folyamatos működését.