Digitalizálja irodáját! A Microsoft 365 vállalati verziója minden olyan eszközt tartalmaz, amely a hatékony, modern, digitális munkavégzéshez szükséges. Így nem hiányoznak belőle a már jól ismert és közkedvelt Office-alkalmazások sem, a felhő alapú működésnek köszönhetően pedig mindig a legfrissebb változatukat használhatja. A Microsoft 365-alkalmazások intelligens képességeikkel elősegítik a g

A Microsoft üzleti levelezési és naptárkezelési termékei letisztult, egységes felületen jelenítik meg az e-mailjeit, a naptárát és a névjegyeit. Az e-mailek, naptárak és a partneradatok mindig naprakészek, bármelyik eszköz is van a keze ügyében. A Microsoft 365-tel bárhonnan gyorsan és egyszerűen ütemezheti teendőit. A vállalati levelezést a legfejlettebb technológia védi a kártevőktől és illetéktelen kezektől.

A Microsoft 365 a csapatmunkát is új szintre emeli: a csevegések, hívások és meetingen könnyen megszervezhetőek és megtarthatók, még akkor is, ha mindenki otthonról vagy utazás közben dolgozik. A kollaborációhoz éppen ezért a legújabb alkalmazásokat használhatja.

A szervezeten belüli fájlok, dokumentumok megosztását felhasználóbarát beállítási lehetőség és biztos védelem támogatja.

Könnyítse meg az irodai munkát!

A papír korszakának végéhez érkeztünk. Ma már nyilvánvaló tény, hogy a digitális megoldások egyszerűbbé teszik a vállalatok életét. A cégen belüli kérdőívek, szavazások, hivatalos dokumentumok kezelése összehasonlíthatatlanul jobb digitális környezetben, mint papír alapon. A hatékonyság növelésére a funkciókban gazdag digitális űrlapok, munkafolyamatok és egyéni mobilappok segítségével racionalizálhatja, automatizálhatja és átalakíthatja a folyamatokat. Csapata hálás lesz, amikor a manuálisan elvégzendő ismétlődő csapat- és szervezeti feladatok automatizálásával időt és energiát szabadít fel más, fontosabb teendők elvégzésére.

Minden biztonságban

A Microsoft veszélyforrások elleni védelmi eszközei közös erővel segítenek megvédeni az e-maileket, az adatokat, az eszközöket és fiókokat a kibertámadásokkal szemben. Azonosíthatja a nagy kockázatú és a megszokottól eltérő használatot, a biztonsági incidenseket és a kialakuló fenyegetéseket Microsoft 365-ös környezetében, majd az Microsoft Felhőappbiztonsággal az anomáliák észlelésére szolgáló házirendeket és rendszabályokat állíthat be. Vállalati adatai védelmét is nyugodtan rábízhatja még távmunkát jelentő környezetben is.